Winnen

Communicatie Amersfoort winnaar

Ik ben niet zo van de wedstrijden. Niet omdat ik niet tegen mijn verlies kan. Het is meer dat ik het niet belangrijk vind om te weten of ik ergens beter of minder goed in ben dan anderen. Spelletjes zijn trouwens een uitzondering op die regel. Daarbij kan ik behoorlijk fanatiek zijn en ga ik voor de winst. Tenminste, als het strategische spellen zijn, zoals Kolonisten van Catan of Carcassonne.

Toch heb ik soms wel iets met competities. Op televisie kijk ik bijvoorbeeld graag naar programma’s als The Voice of Holland, Boer zoekt vrouw en Heel Holland bakt. Ik denk dat vooral de gedrevenheid van de deelnemers mij aanspreekt. Het feit dat mensen iets zo graag willen dat ze hun lot in handen leggen van een jury, een boer of het publiek fascineert mij.

Cv van de maand
Ondanks mijn dubbele gevoel tegenover wedstrijden, stuurde ik vorig jaar mijn cv op naar de verkiezing van het cv van de maand. Destijds schreef ik er een blog over. De reden om mee te doen was vooral dat ik benieuwd was wat professionals over de vormgeving van mijn cv zouden zeggen. Maar toen bleek dat ik genomineerd was, leek winnen me ineens toch wel leuk. Ik heb al mijn netwerken aangespoord om op mij te stemmen. Dat ik als beste uit de bus zou komen, had ik totaal niet verwacht.

Cv van het jaar

cv van het jaar 2014, sollicitatielab
Een paar weken geleden bleek dat ik door deze winst automatisch meeding naar de titel cv van het jaar 2014. Eerst moest ik zorgen dat ik via publieksstemmen bij de laatste 6 zou horen. Dus heb ik weer mijn netwerk gemobiliseerd. Met resultaat, want inmiddels weet ik dat ik door ben (een gevleugelde term bij genoemde televisieprogramma’s) naar de finale! En eerlijk is eerlijk, nu zou ik het ook best leuk vinden om te winnen.

Stem op mij!
Mag ik je daarom vragen om (nog een keer) op mijn cv te stemmen? Dat kan tot en met 31 januari via SollicitatieLAB en/of via Facebook. Alvast bedankt! De winnaar wordt op 5 februari bekend gemaakt. En ik beloof plechtig dat ik hierna niet meer aan verkiezingen of wedstrijden mee zal doen.

Ik vind het leuk als je een reactie geeft

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s