4 gedachtes over “Oranje als marketingkleur

  1. Wanneer (en hoe komt het) dat een kleurvoorkeur in je leven verandert? Denk maar eens aan de kleuren in huis, op de muren bijvoorbeeld. Van wit naar rood, van blauw naar bruin, groen, geel enz. Zou het echt zo zijn dat het te maken heeft met je stemming/situatie? Of kies je eerder bewust voor een kleur waarmee je denkt anderen aan te spreken in tegenstelling tot je eigen voorkeurkleur? Ik ben er niet uit! Wel een goed artikel!

    Like

Ik vind het leuk als je een reactie geeft

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s