Blogstop

Communicatie Amersfoort BlogstopDe trouwe lezers hebben het zich misschien al afgevraagd: waar blijven de blogs van Communicatie Amersfoort? Nou, lieve lezers, het zit zo: ik heb een nieuwe baan! Eind augustus ben ik begonnen als bureaumanager bij de muziekschool, waar ik al bijna twee jaar communicatiemedewerker ben. Met mijn nieuwe functie erbij heb ik nu een aanstelling voor 32 uur. Een enorme verandering!

Ik ben vijf dagen in de week op de muziekschool te vinden. En daar ben ik heel erg blij mee. Niet alleen omdat het een leuke werkplek is met fijne collega’s, maar ook omdat ik nu een centraal punt ben in de organisatie. Ik weet wat er gebeurt en welke zaken op stapel staan. Ik kan mijn weg vinden in de kasten en de computer. En ik merk hoe belangrijk dat is voor mijn communicatie werkzaamheden. Beide functies beïnvloeden elkaar op een positieve manier. Ik voel me op mijn plek en ervaar hoe fijn het is om ook mijn talent voor structureren en oplossen weer te kunnen gebruiken. En ik ontdek dat communicatie ook in een functie als bureaumanager van groot belang is.

Trots

Het enige nadeel is alleen dat mijn hoofd niet meer staat naar bloggen. Ik ben dit blog ruim twee jaar geleden begonnen als een manier om mijzelf ‘in the picture’ te schrijven als communicatieprofessional. Iedere week heb ik met veel plezier een stukje geschreven en misschien wel met nog meer plezier een foto van mijn ‘alter ego’ Lucy gemaakt. En hoewel ik naar aanleiding daarvan nooit een baan aangeboden heb gekregen, ontving ik altijd leuke reacties. Ik ben trots op het resultaat: 92 blogs, waarvan sommige regelmatig gevonden worden door Googlende lezers. Zelfs nu ik een maand niets gepost heb, zijn er nog iedere dag bezoekers op mijn website. Gaaf toch?

lucy-uitgezoomd

En zo ziet Lucy er uitgezoomd uit

Lezers, bedankt!

Maar nu stop ik ermee. Misschien voor een tijdje, misschien voorgoed. Dat weet ik nog niet. Op dit moment geeft het rust om niet meer bezig te hoeven zijn met het bedenken van onderwerpen (dat blijft toch het moeilijkst aan bloggen, vind ik) en het vinden van tijd om te schrijven.

Ik wil iedereen die mij de laatste twee jaar gevolgd heeft heel erg bedanken. Dit blog heeft me enorm geholpen om me zekerder te voelen over mijn capaciteiten als communicatiemedewerker. Het feit dat ik wist dat mijn teksten gelezen en gewaardeerd werden droeg daar veel aan bij!

10 gedachtes over “Blogstop

Ik vind het leuk als je een reactie geeft

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s