Anderen over mij

“Paula was excellent at performing her work at the Netherlands Bach Society. She has a very keen eye for detail which is essential to this work. She managed the financial, logistical and human elements of her work with great skill. This resulted in Paula being widely appreciated by her colleagues, the board, the volunteers and (most importantly) the customers. I recommend her highly and would be thrilled to work with her again.”

Maria Hansen, Managing director Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem (Linked In 2013)

“Paula is een hele fijne collega. Iemand waar je van op aan kunt en iemand die altijd op zoek is naar nieuwe mogelijkheden. Ze let op de details, weet mensen aan te spreken met haar pakkende teksten en staat altijd klaar om collega’s te ondersteunen waar nodig. Daarnaast is ze ook nog eens een goede organisator.”

Anja van Dillen, Leidinggevende Villa Vathorst (Linked In 2013)

“Ik heb veel jaren met Paula Kleisen samengewerkt, eerst in de ontwikkeling van theater De Kamers, later in het uitvoerende werk. Zij is sterk in PR-taken (persberichten, social media), heeft een scherpe en goede pen. Paula heeft in De Kamers ook veel gedaan op het gebied van programmeren, uitzetten van activiteiten en ontwikkelen van nieuwe ideeën. Zij voelt goed aan wat werkt en niet werkt. Krachtig mens in al haar bescheidenheid! En zeer trouw en consciëntieus.”

Jos van Oord, Oud-directeur Theater De Kamers (Linked In 2013)

“Ik ken Paula als een betrouwbare, precieze collega, die goed meedenkt over de verschillende manieren waarop onze welzijnsactiviteiten onder de aandacht kunnen worden gebracht.”

Lisette van Gurp, Coördinator vrijwilligers en stagiairs Villa Vathorst (Linked In 2013)

“Paula heeft zich bewezen als communicatiemedewerker, zij weet wat ze doet, is uiterst zorgvuldig, geconcentreerd, komt met nieuwe en out-of-the-box ideeën en weet wat ze wil. Paula is zeer gedisciplineerd, maakt haar keuzes, kan goed samenwerken, is altijd bereid tot een extra klusje, heeft een constant humeur en het is fijn om met haar samen te werken.”

Nandi Steegman, Oud-zakelijk leider Theater De Kamers (Linked In 2013)

“Ik leerde Paula kennen bij Villa Vathorst. We hadden altijd leuk contact. Op verschillende plekken las ik over de activiteiten van Villa Vathorst. Altijd in een leuke en verfrissende schrijfstijl. Paula begreep altijd meteen mijn ideeën voor de pr en vertaalde die naar een mooi geschreven stuk. En ze ontwierp onze mooie Buurtkamerkrant. Haar kwaliteiten zullen anderen met wie ze werkt zeker ook opvallen!”

Flora Wirtz, Maatschappelijk werker Welzin (2014)

“Paula vind ik een heel fijne collega. Ze is in contact met zichzelf, doet wat ze zegt en heeft een scherp oog voor details. Haar manier van schrijven is herkenbaar en professioneel. Grootstedelijk zou je het kunnen noemen, waardoor alles wat zij aankondigt aantrekkelijker oogt. Uitnodigingen, Twitterberichten, Facebook foto’s, persberichten; alle doorgaande communicatie verzorgt zij zo dat je klant meer binding krijgt met je organisatie. Ik beveel haar van harte aan.”

Marlies Roosendaal, Sociaal makelaar Villa Vathorst (Linked In 2013)

“Ik dacht meteen aan jou vanwege je grote social media expertise.”

Dirkjan van Oord, ex-collega Villa Vathorst (mei 2015)

“Ik heb verschillende keren mijn teksten laten redigeren door Paula. Zij heeft meegeholpen met het vormgeven van mijn website en geholpen met het opstellen van de tekst. Verder heeft zij een aantal suggesties gedaan voor titels van rapporten die ik geschreven heb en voor quotes voor een onderzoek wat ik heb uitgevoerd. Zij is heel goed in het redigeren van teksten en in het schrijven van korte, wervende boodschappen. Verder is ze enorm creatief als het gaat om het verzinnen van pakkende quotes. De titels die zij heeft verzonnen voor de rapporten die ik heb geschreven konden op veel enthousiasme rekenen bij de betrokkenen. Ik zal dan ook naar verwachting nog regelmatig een beroep op haar creativiteit en taalvaardigheid doen.”

Petra Luteijn (mei 2021)

Ik vind het leuk als je een reactie geeft

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s