Over mij

Vind jij het moeilijk om teksten over jezelf te schrijven voor jouw website, nieuwsbrief of social media? Dat herken ik maar al te goed!

Hoewel ik al jaren in het communicatievak werkte, bleef ik schrijven over mezelf heel erg lastig vinden. Toen ik in 2012 door een faillissement mijn baan kwijtraakte, moest ik wel. Solliciteren is niets anders dan jezelf als product in de markt zetten. Ik deed alles wat een goede marketeer ook doet. Maakte een eigen website (deze!) en begon met bloggen, ontwikkelde een eigentijds en onweerstaanbaar CV (waar ik de finale van de cv van het jaar 2014 verkiezing mee bereikte), ging actief met social media aan de slag en leerde heel veel over Personal Branding. Uiteindelijk leverde dit mij twee kleine banen en een aantal freelance opdrachten op als communicatiemedewerker, redacteur en tekstschrijver. En een heleboel ervaring die ik weer kon gebruiken in  mijn werk!

Wat ik doe?

Ik help kleine organisaties en zelfstandig ondernemers om zichzelf in de markt te zetten. Vaak hebben zij een aansprekend verhaal over hun bedrijf, maar vinden zij het lastig om dat ook in tekst krachtig neer te zetten.

Voor mij is communicatie de belangrijkste vaardigheid van de mens. Als geen ander levend wezen zijn wij in staat om te communiceren, maar helaas kan hier ook heel veel mis bij gaan. Het belangrijkste voor mij is dat communicatie echt en oprecht is. Ik zal dan ook geen schreeuwende reclameteksten schrijven. Wat ik dan wel schrijf? Teksten die jou of jouw bedrijf laten zien zoals het is. Die de passie verwoorden die jij wilt overbrengen.

Oplossingen

Mijn grootste drijfveer is het bedenken van oplossingen. Je mag me ’s nachts wakker maken (bij wijze van spreken natuurlijk) om met je mee te denken over een naam of slogan voor je bedrijf, een campagne voor een van je producten of een indeling van je nieuwsbrief. Mijn hoofd loopt vaak over van de ideeën. De uitspraak “quiet people have the loudest minds” is op mij zeker van toepassing.

Vreemde eend

Met mijn opleiding Theaterwetenschappen ben ik een vreemde eend in communicatieland. Maar ik heb een aangeboren talent voor schrijven en taal en heb dat tijdens mijn loopbaan verder ontwikkeld. Ruim zes jaar was ik verantwoordelijk voor de externe communicatie van Theater De Kamers in Amersfoort. Tegenwoordig ben ik medewerker communicatie bij Muziekschool Barneveld. In culturele organisaties voel ik me thuis. Maar ik werk ook graag voor zelfstandig ondernemers die hart hebben voor hun zaak, maar niet goed weten hoe ze dat op hun potentiële klanten kunnen overbrengen.

Ik woon sinds 2003 met veel plezier in Amersfoort Vathorst en ben co-ouder van een schoolgaande zoon en dochter.
Kan ik een communicatieklus voor je oppakken, neem dan contact met mij op. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

Een gedachte over “Over mij

Ik vind het leuk als je een reactie geeft

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s